zondag 10 januari 2016

Prins Rens en Prinses Mirthe regeren Mullukzuipertjesland 2016

Prins Rens en Prinses Mirthe regeren Mullukzuipertjesland tijdens Carnaval.
Zondag 10 januari was de 1+1=11 Sjow in Mullukzuipertjesland. Met een show vol dans, zang, goochelact, tonprater en vele andere acts is een spetterende show neergezet. Spreekstalmeester Christ presenteerde zorgde ervoor dat alles vloeiend aan elkaar werd gepraat. De basisschool leerlingen uit Gemonde hebben er weer uitstekend hun best voor gedaan om zo goed mogelijk uit de bus te komen. De 4 koppige jury had er een zware klus aan om een winnaar te kiezen. Na lang beraad is dansgroep Romy / Demi / Kim als winnaar uit de bus gekomen en zij mogen zich voor een jaar de trotse eigenaar noemen van de 1+1=11 bokaal.
Tijdens de show hebben ook de kinderen uit de groepen 7 & 8 die in de raad, als hoogheid of als dansdurske mee willen doen zich voorgesteld, in een groep of alleen. Uit deze groep zijn 8 dansdurskes geïnstalleerd, 4 raadsleden, Burgemeester Robin, Adjudant Rick, Prinses Mirthe en Prins Rens. De installatie werd gedaan Prins Janus de Twidde uit Bokkendonk met zijn gevolg, Prins Martinus dun aller urste uit Schorsbos met zijn gevolg en de hoogheden van vorig jaar (Prins Sven, Prinses Michelle, Adjudant Peter en Burgemeester Rens) van Mullukzuipertjesland.
De jeugdhoogheden van Bokkendonk (Prins Ties en Prinses Floor met hun gevolg), Krabberdonk (Prinses Inge en Adjudant Cathelijn) en Schorsbos (Prinses Nana en Prins Michael met hun gevolg) waren ook op deze bijzondere dag aanwezig. De nieuwe prinsenclub van Mullukzuipertjesland heeft er veel zin in en wil samen met alle Mullukzuipertjes er weer een super carnaval van maken met ons thema : Gimde un kleurrijk geheel
Foto’s klik hier  (foto’s van Stichting Jeugdcarnaval Mullukzuipertjes)
Foto’s 1+1=11 sjow + installatie klik hier  (foto’s van Stichting Jeugdcarnaval Mullukzuipertjes)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten