dinsdag 27 december 2016

‘Tapijt voor Vrede’: Door én voor alle Gemondenaren

Beste dorpsgenoten,
Voor de vierde keer wordt dit jaar de `Dorpskerstboom’ geplaatst en dit jaar gaan we iets bijzonders doen bij de Kiosk. We gaan met iedereen die mee wil helpen een ‘Tapijt voor Vrede’ leggen.
‘Tapijt voor Vrede’: Door én voor alle Gemondenaren.
Op vrijdag 30 december zal het ‘Tapijt voor Vrede’ gelegd gaan worden vóór de kiosk van 14 tot 18 uur.
Het tapijt wordt gelegd van afvalmateriaal onder begeleiding van beeldend kunstenaar Marianne v. Heeswijk uit Den Bosch, die dit al vele malen gedaan heeft op verschillende plaatsen in Brabant. Flesdoppen, dekseltjes, ouwe cd’s etc. Marianne brengt zelf het materiaal mee. Het wordt een prachtig tapijt waar iedereen, jong en oud, zijn steentje aan bij kan dragen. Je mag zelf weten hoe laat je komt en ook hoe lang je wilt blijven. Door dit samen te leggen wordt het een Tapijt van iedereen en kunnen we er allemaal plezier van hebben. Het tapijt blijft tot begin januari liggen.
Het belooft een gezellige middag te worden. Rondom de kerstboom komen vuurkorven te staan en er zal gezorgd worden voor soep en iets te drinken. En er zal vast ook wat lekkers zijn. Alles gratis.
Dus kom gezellig naar de Dorpskerstboom en de Kiosk op 30 december van 14 uur tot 18 uur om samen met andere dorpsgenoten een mooi ‘Tapijt voor Vrede’ te komen leggen.
We nodigen jullie van harte uit!!!!

Nancy, Maria en Marjan.    Leefbaarheidsgroep Gemonde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten