vrijdag 13 mei 2016

Repair Café Gemonde – vrijwilligers gevraagd!

Op woensdag 18 mei organiseert Dorpstafel Gemonde alweer het tweede Repair Café in ons dorp. Dan worden er door vrijwillige vakmensen kleine reparaties verricht aan onder andere fietsen, elektrische apparaten en speelgoed. Om het Repair Café draaiende te houden zijn we zoek naar vrijwilligers!
Na het succes van het eerste Repair Café op 30 maart, worden op 18 mei (en 29 juni) nog een keer de vrijwilligers uit Sint-Michielsgestel ingevlogen om ons te helpen. In dorpshuis De Kei draait het dan allemaal om repareren. Tussen 10.00 en 12.00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens en een fietsenmaker helpen gratis bij alle mogelijke reparaties. De vakmensen zorgen voor het benodigde gereedschap en alleen gebruikte materialen moeten worden vergoed. Als je weet welk onderdeel kapot is en vervangen moet worden, neem dan zelf een nieuw onderdeel mee. Als je tevreden bent dan wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld.
Vrijwilligers gevraagd
We kunnen niet blijven leunen op de vrijwilligers uit Sint-Michelsgestel. Bedoeling is dat het Repair Café door de eigen inwoners uit Gemonde wordt overgenomen. Ben jij handig met naald en draad? Vind je het leuk om elektrische apparaten na te kijken of fietsen te repareren? En kun je één keer in de zes weken, twee uurtjes jouw kennis en kunde ter beschikking stellen? Meld je dan aan als vrijwilliger! Dit kan bij de Dorpstafel (iedere woensdag van 10:00 – 12:00 uur in de Kei), of via: info@dorpstafelgemonde.nl.
Dorpstafel
Het Repair Café valt samen met de Dorpstafel. Iedereen is van harte welkom, ook mensen uit de omliggende dorpen met hun reparaties of als vrijwilliger.
www.dorpstafelgemonde.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten